Novice

Naloži dokument

Vabimo otroke od 1. do 9. razreda na brezplačen in koordiniran športni program Hura, prosti čas, ki bo potekal med novoletnimi počitnicami v Športni dvorani Lucija po naslednjem urniku:

od 10.00 do 13. ure

torek, 26.12

sreda, 27.12.

četrtek, 28.12.

Oprema: športna oblačila in čisti športni copati.

Vpis poteka ob prvem obisku. Udeležba je na lastno odgovornost.

Namen je spodbuditi osnovnošolske otroke k ukvarjanju s športom v pouka prostih dnevih.

Info: 05 6710 392

Naloži dokument

Tudi med jesenskimi (krompirjevimi) počitnicami bomo izpeljali brezplačen in koordiniran športni program Hura, prosti čas. Namen je spodbuditi osnovnošolske otroke k ukvarjanju s športom v pouka prostih dnevih.

KJE? v Športni dvorani Lucija

KDAJ? od 10.00 do 13. ure

KATERE DNEVE? ponedeljek 30.10, četrtek 2.11. in petek 3.11.

Vpis poteka ob prvem obisku. Udeležba je na lastno odgovornost.

Info: 05 6710 392

Naloži dokument

Svet zavoda Športnega in mladinskega centra Piran objavlja razpis za delovno mesto direktorja Javnega zavoda Športni in mladinski center Piran. Zadnji rok prijave kandidatov je 13.10.2017.

 

Naloži dokument

ŠIMC objavlja namero o sklenitvi neposredne pogodbe za oddajo v brezplačno uporabo prostor v zaklonišču Piran.

Naloži dokument

NAMERA o oddaji v najem enega (1) začasnega prodajnega mesta v Portorožu za prodajo pijače dne 26.5.2017 od 19. do 22. ure ob prireditvi "MLADI Z GLASBO".

Naloži dokument

Občina Piran in Športni in mladinski center Piran sta v petek, 24.2.2017 v Avditoriju Portorož razglasila športnika Občine Piran za leto 2016. Naziv je tudi letos pripadel jadralkama Tini Mrak in Veroniki Macarol, ki sta na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru osvojili 6. mesto, na evropskem prvenstvu v Palmi de Mallorci tretje, na svetovnem pokalu v Hyeresu osmo, na regati Princesa Sofia pa šesto mesto.

Dekletoma je priznanje podelila podžupanja Občine Piran mag. Meira Hot, ki je v uvodnem nagovoru poudarila, da se organizatorji športnikom in športnicam s to prireditvijo ne zahvaljujejo le za stopničke, medalje in pokale, temveč jim izkazujejo priznanje za ves pogum na trnovi športni poti: »Danes je praznik vaše jeklene volje, neustavljive želje in uspehov, ki jih žanjete na številnih tekmovanjih. Že vrsto let nas izjemno uspešno zastopate na mnogih tekmovanjih po Sloveniji in v tujini, na državnih in svetovnih prvenstvih ter olimpijskih igrah. Vi ste tisti, ki našo občino postavljate na svetovni športni zemljevid.«

Naziv ekipa leta v individualnih športnih panogah je osvojil Boks klub Portorož, ekipa leta v kolektivnih športnih panogah pa je Košarkarski klub Portorož. Posebna priznanja so prejeli Valentina Panger in Lea Krajnc (obe Rokometni klub Piran), Mladen Railić (Društvo za borilne veščine Piran) in Balinarski klub Antena Portorož. Zaslužni športni delavec je postal Robert Kontič iz Balinarskega kluba Antena Portorož, odmevnejši športni dogodek v Občini Piran pa Banka Koper 3. Istrski maraton, 20. Pokal Oradela in Vzajemna Portorož Open 2016. Občina Piran in ŠIMC sta priznanja podelila še v kategorijah dosežek v neolimpijski športni disciplini, obetavni mladi športniki, pokalna zmagovalka, državni prvaki v olimpijski športni disciplini in državni prvaki v neolimpijski športni disciplini.

Slovesno razglasitev in podelitev priznanj športnikom je popestril kulturni program, v katerem so nastopili glasbenik Aleksander Novak, Plesni klub Swank in Plesni studio Impress.

Bilten "Športnik Občine Piran 2016" v priponki.