Novice

Naloži dokument

Vljudno vabljeni na svečano odprtje Jadralnega centra Portorož – DOM VODNIH ŠPORTOV, ki bo v petek, 25. maja 2018, ob 18. uri.

Naloži dokument

OBJAVA PROSTEGA DELOVNEGA MESTA SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO M/Ž

Naloži dokument

Občina Piran in Športni in mladinski center Piran sta v petek, 2.3.2018 v Avditoriju razglasila športnika Občine Piran za leto 2017. Naziv je tudi letos pripadel jadralkama Tini Mrak in Veroniki Macarol, ki sta bili v kategoriji 470 tretji na svetovnem prvenstvu v Grčiji, na mednarodni regati Test Event na Danskem sta osvojili tretje mesto, na regati Princesa Sofia pa šesto mesto.

Dosežek v neolimpijski športni disciplini so prejeli: Jan Poropat iz Minimoto kluba Obala Racing za prvo mesto na evropskem prvenstvu za minimoto open 50 in prvo mesto na državnem prvenstvu, posadka Tomaž Čopi-Mitja Margon-Iztok Knafelc (Jadralni klub Pirat-Športno društvo GoSAILING) za prvo mesto na svetovnem prvenstvu v jadranju RC44 in drugo mesto v svetovnem pokalu skupno, Danimir Azirović in Ela Sabadin iz Športnega kluba Flip Piran za četrto mesto na svetovnem prvenstvu v cheerleadingu partnesrki dvigi ter prvo mesto na evropskem prvenstvu Evropske cheerleading zveze.

Naziv ekipa leta v individualnih športnih panogah je osvojil Boks klub Portorož, ekipa leta v kolektivnih športnih panogah pa je osvojila ekipa članic Športno društvo Piran – sekcija odbojka.

Posebna priznanja so prejeli Tadej Černoga (Boks klub Portorož), članska ekipa Košarkarskega kluba 3x3 Piran in Jasmin Bečirović (Thai-boxing club Tiger).

Zaslužni športni delavec je postal Sandi Ramuševič iz Ribiškega in potapljaškega klub Piran, naziv odmevnejši športni dogodek v Občini Piran sta prejela Sailinig Point Velikonočna regata 2017 in Vzajemna Open Portorož 2017.

Občina Piran in ŠIMC sta priznanja podelila še v kategorijah obetavni mladi športniki, državni prvaki v olimpijski športni disciplini in državni prvaki v neolimpijski športni disciplini.

Bilten "Športnik Občine Piran 2017" v priponki. 

Obveščamo vas, da je Občina Piran v petek, 23.02.2018 na svoji spletni strani objavila JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE ŠPORTNIH PROJEKTOV 2018:

http://www.piran.si/index.php?page=notice&item=167&id=7778

Javni razpis se začne z dnem objave in je odprto do vključno petka, 23. 03. 2018, do 12.00 ure.

OMEJITVE:

V LETU 2018 LAHKO ISTI PRIJAVITELJ PRIJAVI NAJVEČ EN ŠPORTNI PROJEKT.

NA PODROČJU ŠPORTA SE NE MOREJO PRIJAVITI PRIJAVITELJI, KI ŽE KANDIDIRAJO NA JAVNEM RAZPISU ZA ZBIRANJE PREDLOGOV ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV ŠPORTA IN NAČRTOVANIH PROJEKTOV NA PODROČJU ŠPORTA V OBČINI PIRAN ZA LETO 2018!

NA VSE JAVNE RAZPISE ZA PROJEKTE NA PODROČJU DRUŽBENIH DEJAVNOSTI OBČINE PIRAN SE LAHKO ISTI PRIJAVITELJ PRIJAVI NAJVEČ Z DVEMA PROJEKTOMA, NE GLEDE NA PODROČJE.

Vloga mora biti oddana ali poslana na naslov:

Občina Piran, Urad za družbene dejavnosti, Tartinijev trg 2, 6330 Piran. Vloga se lahko pošlje priporočeno po pošti ali odda osebno v zaprti ovojnici v vložišče Občine Piran.

Prijave morajo ne glede na način dostave (osebno ali po pošti) do vložišča prispeti najkasneje do petka, 23. 3. 2018, do 12. ure, sicer se bodo štele za prepozno prejete.

Vloge oddane v vložišču Občine Piran morajo biti oddane v zaprti ovojnici!

Ovojnica mora biti čitljivo izpolnjena s podatki o pošiljatelju/prijavitelju in obvezno opremljena z oznako: "NE ODPIRAJ – JAVNI RAZPIS 2018 – ŠPORT".

Vsaka vloga mora biti v svoji pravilno opremljeni ovojnici z označenim področjem, na hrbtni strani mora biti naveden naslov prijavitelja.

Oddaja vloge pomeni, da se prijavitelj strinja z vsemi pogoji in kriteriji javnega razpisa! V kolikor bo prijavitelj oddal več vlog, kot je določeno v splošnih pogojih tega javnega razpisa, bo komisija upoštevala le prvi dve prispeli vlogi prijavitelja, ostale bodo v postopku zavržene.

Naloži dokument

Uspešnost piranskega športa za leto 2017 bomo tradicionalno zaključili s podelitvijo priznanj na prireditvi:

ŠPORTNIK OBČINE PIRAN 2017, ki bo v petek, 2. marca 2018 ob 18. uri v Avditoriju Portorož.

Vljudno vabljeni!

Naloži dokument

Tudi med zimskimi počitnicami bomo izpeljali brezplačen in koordiniran športni program Hura, prosti čas, ki bo potekal v Športni dvorani Lucija od torka, 20.2. do petka, 23.2. od 10.00 do 13. ure.

Udeležba je na lastno odgovornost. Namen je spodbuditi osnovnošolske otroke k ukvarjanju s športom v pouka prostih dnevih.

Info: 05 6710 392

 

Naloži dokument

Obveščamo vas, da je Občina Piran v petek, 26.01.2018 na svoji spletni strani objavila JAVNI RAZPIS za zbiranje predlogov za sofinanciranje programov športa in načrtovanih projektov na področju športa v občini Piran za leto 2018:

http://www.piran.si/index.php?page=notice&item=167&id=7726

 

Javni razpis se začne z dnem objave in je odprt do vključno petka, 16. 2. 2018, do 12.00 ure.

Oddaja vlog:

Vloga mora biti izpolnjena na ustreznih prijavnih obrazcih za leto 2018 in mora vsebovati vse zahtevane podatke in priloge. Vloga mora biti oddana v pravilno označeni ovojnici. Vloga mora biti poslana oziroma oddana na naslov: Športni in mladinski center Piran, Fazan 5, 6320 Portorož. Vloga se lahko pošlje priporočeno po pošti ali odda osebno v zaprti ovojnici v upravi Športnega in mladinskega centra Piran.

Vloga mora biti poslana oziroma oddana na naslov:

Prijave morajo ne glede na način dostave (osebno ali po pošti) prispeti najkasneje do vključno petka, 16. 2. 2018, do 12.00 ure, sicer bodo štele za prepozno prejete. Ovojnica mora biti obvezno opremljena z oznako, ki se glasi »NE ODPIRAJ – RAZPIS LPŠ 2018«.